Mine malerier er utvivlsomt et udtryk for den jeg er.

Jeg trives i et miljø når tingene er komplekse, vanskelige og uforudsigelige, keder mig i klicheer, strategisk kommunikation og andet vrøvl.

Jeg ønsker at inspirere, ikke at kontrollere andre mennesker .

Et maleri er for mig lykkedes, hvis det starter en dynamisk proces op, hvor betragterens øjnene afsøger og hjernen trykker på for at danne meningsfyldte sammenhænge i noget, som i første omgang fremstår som kaos.

På et  kunstmuseum kan jeg selv nærmest  glemme at trække vejret , når jeg  står foran et stort værk af  Salvador Dali,  ligesom jeg næsten kan få ondt i kroppen  af kedsommelighed , når jeg står og betragter et naturalistisk billede af en hjort. Der skal simpelthen være noget til overs til egen forestillingsevne hvis jeg skal have fornøjelse af det.

Med mine billeder vil jeg gerne skabe skabe indre  forestillinger og fortolkninger En diskussion foran et af mine billeder om det forestiller en gravid giraf eller snescooter glæder mig usigeligt.

Hvis der skulle være et billede som du ønsker at købe, kan  du enten henvende dig til Gallery KN på Frederiksberg eller udfylde nærværende formular. Hvis billedet er  under fanen ” Scandic The Mayor ” Aarhus, er der mulighed for at booke  en aftale her på siden  for fremvisning.

God fornøjelse.